Det kommer til å pågå arbeid i oppgangene på dagtid mandag til og med lørdager til midten av september. Spesielt når trappene og gulvene skal males vil dette medføre begrenset fremkommelighet i oppgangene. 

Valg av selskap

Oppdraget ble lagt ut på mitt anbud.no og vi fikk inn flere tilbud. Fem selskaper ble valgt til å komme på befaring. Etter befaringen kom selskapene med tilbud som ble vurdert av styret etter kriterier som pris, erfaring med liknende oppdrag, referanser og kvalitet på hvordan de ville utføre oppdraget. På grunnlag av prisen foreslått av alle tilbydere, deriblant PBT, som budsjettet for 2017 var basert på, vedtok styret å dele arbeidet og utgiftene over to år.

Styret vil i den utstrekning det er mulig innhente flere tilbud på innkjøp for å sikre billigst og best mulig drift. På større innkjøp over 100 000 forholder styret seg til det offentliges regler for anskaffelser der hovedprinsippene er: ”oppdragsgiveren skal opptre i samsvar med grunnleggende prinsipper om konkurranse, likebehandling, forutberegnelighet, etterprøvbarhet og forholdsmessighet".

Les mer her: https://www.regjeringen.no/no/tema/naringsliv/konkurransepolitikk/offentlige-anskaffelser-/forste-kolonne/veileder/id2518931/ 

Følg også med på oppussingen på facebookgruppen for Tøyen II borettslag på facebook.com/groups/toyen2.